Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori, precum si membrilor si clientilor sai

Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a portalului mindmaster.ro.
Portalul www.parenting.ro este operat de societatea  SC Mind Master Creative SRL, cu sediul in Str. slt. Alexandru Borneanu nr.4. et.4, sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/9202/2004 avand CUI: RO16764012  (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) pentru servicii si produse proprii sau in colaborare cu Asociatia Mind Master, Asociatia NLP Professional sau Cabinet individual de psihologie Mihaela Zaharia, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.parenting.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, indiferent ca sunt membri, clienti sau vizitatori. In acest scop va rugam sa intrati periodic pe site pentru a verifica eventualele modificari.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utliizare ale site-ului va rugam sa parasiti site-ul. Daca veti continua navigarea pe site sau veti achizitiona produse sau servicii prin intermediul site-ului acest lucru inseamna ca ati luat la cunostinta de termenii si conditiile de utilizare si sunteti de acord cu acestea.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial sau necomercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Inregistrare membri, parole si raspundere
In vederea asigurarii accesului la anumite servicii, produse sau informatii va fi necesara stabilirea unui nume de utlizator si parole. Va solicitam ca aceasta parola sa nu fie comunicata nimanui, pentru a nu aduce prejudicii detinatorului site-ului! In caz contrar, veti fi  raspunzator pentru incalcarea obligatiei de a nu divulga parola.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.

Exercitarea dreptului de retragere trebuie sa fie exprimat neechivoc de catre consumator, cu informarea profesionistului.

In vederea exercitarii acestui drept punem la dispozitia consumatorului pagina de contact sau puteti transmite catre detinatorul site-ului in forma scrisa orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele (art 16):

Ø Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere.
Ø Contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere in acest caz ;
Ø furnizarea de inregistrari video sau audio sigilate sau programe informatice (software) sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
Ø furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
Ø contracte incheiate in cadrul unor licitatii;

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza mindmaster.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs si transmiterea lui prin e-mail la adresa parenting@mindmaster.ro In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, consumatorul va primi pe e-mail detalii cu privire la solicitarea inaintata.

Administratorul www.parenting.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Mind Master Creative S.R.L. nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea portal-ului www.parenting.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.mindmaster.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email parenting@mindmaster.ro.