All Posts Term: don Miguel Ruiz
4 post(s) found

26. Despre cartea ”Vocea cunoașterii”, don Miguel Ruiz, Janet Mills, editura MIX

”Durerea emoțională este un simptom al abuzului: ea ne învață că trebuie să facem ceva pentru a pune capăt abuzului. De ce suntem abuzați de cei din jur? Pentru că le permitem acest lucru, convinși că merităm să fim abuzați. Dacă mergem mai departe cu auto-analiza, vom constata că noi înșine ne facem mult mai mult rău decât cei din jur. De regulă noi aruncăm vina pe altcineva spunând ”Am crescut fiind abuzat.” Poate fi adevărat. Dar în momentul prezent, cine ne abuzează? Dacă suntem absolut sinceri, va trebui să fim de acord că cele mai multe abuzuri le suportăm din partea propriei noastre voci interioare a cunoașterii. De câte ori ne judecăm singuri, ne auto-respingem, ne blestemăm, avem o reacție emoțională și e normal ca ea să nu fie plăcută. Dar dacă nu ne place ceea ce simțim, nu trebuie să ne reprimăm emoțiile, este mult mai corect să eliminăm minciunile care au stat la baza acestei reacții emoționale.”

23. Despre cartea ”Cele patru legăminte”, don Miguel Ruiz, editura MIX

”Fericirea nu poate apărea decât acolo unde există iubire în acțiune. Iubirea este singura care poate să vă ofere pacea interioară. Ea va transforma percepția voastră despre lume. Puteți privi întreaga lume prin ochii iubirii. Acesta este idealul pe care îl caută oamenii de sute de ani. De mii de ani suntem în căutarea fericirii. Acest mod de viață este posibil și este în mâinile voastre. Moise l-a numit Pământul Făgăduinței, Budha l-a numit Nirvana, Isus l-a numit Rai, iar toltecii l-au numit Noul Vis.”

Articole pentru părinti
 Mihaela Zaharia
 28  122263  26.04.2021
Recenzii de carte
 Mihaela Zaharia
 139  35649  28.01.2024
De zi cu zi
 Mihaela Zaharia
 91  139801  02.03.2024

Contactează-ne

Şedinţele de psihoterapie, coaching sau consiliere au loc la cabinetul din zona Grozaveşti sau on-line.

Sună acum

TELEFON

0725 999 777

Adresa

Str. Slt. Al. Borneanu nr. 2 et. 4 sector 6 Bucureşti
(langa staţia de metrou Grozăveşti)

Scrie email

EMAIL

parenting@mindmaster.ro

Social Media

Înscriere NEWSLETTER

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile completează formularul de mai jos:

Îți exprimi acordul ca Datele personale furnizate în acest formular să poată fi procesate pentru a te contacta în mod regulat cu privire la informări conform celor descrise în Termenii și Condițiile și Politica de confidențialiate ale acestui portal. Renunțarea la notificări se poate face prin click pe linkul de dezabonare de la sfârșitul oricărui email, scriind la info@mindmaster.ro sau prin a ne scrie pe pagina de contact.

Sunt de acord și transmit datele.