La Disneyland Paris - ziua 3 (Disney Studios)

A treia zi la Disneyland a fost rezervată parcului Disney Studios.

Intrarea a fost similară parcului Disney, întâi coada la verificat bagaje, apoi intrarea propriu-zisă în parc. Deosebirea a fost că aici era mai liber. Am intrat și ne-am luat o hartă și un program în care am descoperit că primul spectacol e la Animagique, doar că până am ajuns noi începuse deja și n-am mai putut intra. Așa că am intrat la următorul, cel de Cinemagique. Ne-a plăcut, mai ales când ne-a plouat în sală. 

Apoi am intrat la Live on Stage, am avut de aștepat e holul de la intrare unde pe un ecran mare erau proiecții de desene animate pentru copii care erau ca și noi întinși pe mocheta pufoasă. Tot pe jos am stat și în sala de spectacol și deși pe scenă erau personaje precum Mickey, Winnie, Donald, Pluto iar în sală ne-a plouat cu frunze, baloane de săpun și ghirlande colorate, copiii n-au fost super încântați, la un moment dat Robert chiar vroia să plece, dar nu avea cum.

La spectacolul Stitch Live lde lângă am renunțat, dar când am ieșit afară era plin de personaje Disney care dădeau autografe sau stăteau la poze și ne-am bucurat să le vedem. 

De acolo ne-am mai plimbat prin parc și am ajuns la Studio Tram Tour, un trenuleț din care puteam vedea efecte speciale folosite în filme precum și … mașinile din Cars, ceea ce l-a încântat pe Robert. Am ieșit la timp să intrăm la specacolul Moteurs .. Action! în care timp de aproape o oră am văzut cascadorii din filme cu mașini și motocilcete. Inclusiv Fulger McQueen! Mie mi-a plăcut mult.

După aceea am apucat să vedem parada personajelor Disney în mașini în timp ce tati s-a dat cu capu-n jos în Rock n Roller Coaster. Ar fi vrut și Ioana dar n-au primit-o că nu avea 1,20 m. ceea ce oricum nu cred că era o idee prea bună, de vreme ce după ce a încercat să mă convingă să mă dau și eu, când s-a întors, Cătălin mi-a spus: “Bine că nu te-ai dat!” El însă a mai primit 2 Fast Pass-uri de la o cunoştinţă care pleca din parc şi s-a mai dat … de 2 ori! Mulţumim, Lili.  

Între timp am vrut să mâncăm la restauranul Blockbuster, dar era închis, precum și toate celelalte chioșculețe din parc, în afară de cele cu înghețată și pop-corn, aşa că am mâncat la un fast food din Disney Studio 1 unde după ce am stat o groază la coadă, mâncare n-a avut absolut nici un gust și a mai fost și scumpă. Nu recomand. Mai bine ieșeam și mâncam la Disney Village, cel puțin la prânz că seara trebuia rezervare, dar n-am știut.

Am mers apoi  la maşinuţele din Cars unde ne-a plăcut mult şi ne-am dat de două ori, mai ales că nu era coada prea mare.

Fiindcă era aproape  ora 19,00 când parcul se închidea, am plecat. Robert era foarte obosit așa că a plecat la hotel cu tati, iar eu si Ioana am intrat iar în parcul Disney să mai vedem o dată parada. De data asta Ioana a avut loc pe bordura trotuarului așa că a văzut toate personajele de aproape, ceea ce a încântat-o. 

Ziua următoare o luam de la capăt tot în Disney Studios fiindcă o singură zi nu ne-a ajuns nici pe departe – așa cum am crezut noi inițial.

Cum văd eu psihoterapia ...
13.05.2020 13:33 | Mihaela Zaharia
Cum păstrăm mâncarea mai mult timp
12.03.2020 15:48 | Mihaela Zaharia
Ştii ce să faci cu ceea ce ştii? Despre cursul Abilităţi de gândire pentru copii
27.02.2019 15:10 | Mihaela Zaharia
Conferinţă Roberto Perez: De la Ego la Conştiinţă
06.06.2018 17:04 | Mihaela Zaharia
Recunoştinţă fără bani
16.05.2018 18:47 | Mihaela Zaharia
Despre ce se vorbeşte la psihoterapie
04.05.2018 18:35 | Mihaela Zaharia
Estimare și apreciere - abilități de gândire necesare copiilor
06.03.2014 10:19 | Mihaela Zaharia
Spațiul care vorbește despre tine
04.03.2014 23:13 | Mihaela Zaharia
Aricica - poveste educationala pentru elevi ... si nu numai
12.01.2013 21:10 | Mihaela Zaharia
La Disneyland Paris: ziua 4 (Disney Studios & Discoveryland)
31.07.2012 09:50 | Mihaela Zaharia
Search in Tot Title Contents

Contactează-ne

Şedinţele de psihoterapie, coaching sau consiliere au loc la cabinetul din zona Grozaveşti sau on-line.

Sună acum

TELEFON

0725 999 777

Adresa

Str. Slt. Al. Borneanu nr. 2 et. 4 sector 6 Bucureşti
(langa staţia de metrou Grozăveşti)

Scrie email

EMAIL

parenting@mindmaster.ro

Social Media

Trimite un mesaj

Dacă simţi nevoia să impărtăşeşti ce ai pe suflet, îţi răspund cu drag la întrebari prin intermediul acestui formular (in 24 de ore):